Stůl

Stůl

Pán svátečně odětý,
jak jeho každodenním zvykem,
přináší dámám v náručí květy,
stejně dnes i před lety.

K modlitbě se sklánějíc,
děvčátko spanilé,
každý by chtěl něco víc,
vždy víc, něž-li nic.

Sklání se nad ním s pokorou,
nevídanou něhou,
snad vyléčí dívčinu chorou,
než jí přát smrt skorou.

Pak jen slyšet vrznutí,
ve tmě temné rysy,
po děvčátku tělíčko,
rozežíraj krysy.

Všude tma.
A ten pán?
Pozoroval.
V rohu stál.

 

Autor Queen of ocean, 10.12.2018
Přečteno 514x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Frr, Krahujec, Sailorrmoon, breberkar, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé ale supr...........S.T...

23.12.2018 22:54:28 | ZILA78

Bože-:-(*

20.12.2018 22:19:41 | Frr

Zajímavě napsané

11.12.2018 23:52:28 | Sailorrmoon

evidentně potřebuje židli...

10.12.2018 21:04:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí