Smutný klaun

Smutný klaun

Ulicemi Londýna,
prochází se smutný klaun,
a snaží se usmívat,
ale jak, když je sám?

I kdyby tisíc klarinetů,
začalo náhle hrát,
proplétání odlišných světů,
smutný klaun se nezačne smát.

Kapky černého deště stékají,
malému muži po tváři,
prochází se, sténají,
všichni kolem, lháři.

Autor Queen of ocean, 12.12.2018
Přečteno 604x
Tipy 12
Poslední tipující: ZILA78, Amiradi, Krahujec, Frr, enigman, šerý, breberkar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prázdné ulice v Londýně?...tak ať zajde do Plzně...

17.12.2018 23:08:26 | enigman

Fakt dobrý! Líbí se mi to. Taky sem chystám něco o klaunovi.

12.12.2018 23:19:07 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí