Snadnou cestou

Snadnou cestou

 

Čtvrt století chodím zlehka

Beze stopy, beze zvuku

Proplouvám, jen proplížím se

Pak zajedu pod plachetku

 

Beze snahy, beze strachu,

S trochou lásky, spoustou štěstí

Možná si jen nepřipouštím

Že mi život nedal pěstí

 

Budiž mi vždy prokletím

že šel jsem lehkou cestou

že hnal jsem se za šlapkama

místo za nevěstou

 

Co teď, když už jsem sám

Flákat se, či snažit se mám

Nebo být sám sebou

 

Z té mé cesty je teď stezka

Pro jednoho, bez kamene,

Tak ať je mi země lehká

Až si nikdo nevzpomene

Autor Panda v houbičkách, 27.05.2019
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, jenommarie, Akrij8, m.n. - čas od času, Kapka, Iva Husárková, BaZiNgA, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říká se, že singl si žije jak král a umírá jak pes.
Ale tak úplně to můj názor není.

27.05.2019 22:29:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí