Společná otázka

Společná otázka

Anotace: -ám

Když v davu kráčíš zcela sám,
když cítíš se jak prázdný rám,
když hojíš ostřím nový šrám,
když chceš se oddat světlým tmám,
když chceš dát konec smutným hrám
a jako nevěřící hledáš chrám,
stejný pocit jak ty mám,
stejné stavy zažívám,
stejné myšlenky já znám
a stejně jak ty se jen ptám...
Autor Diktátor., 14.07.2019
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Neegoista88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné :-)

14.07.2019 18:29:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí