Moře hoře

Moře hoře

Anotace: :(

Na konci lávky
moře se skrývá
poutavé dálky
s ostrovy ticha.

Vlnící proudy
slz hlubin moře
uhaslé touhy
i moje hoře.

Bez kotvy loď
a žádné svody
obavy shoď
i záchranné body.

Co bude zítra?

Dočkám se jitra?

Autor Ďábel sám, 23.07.2019
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, yarek, Marten, pendejo Noise, šerý, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí