Dušičková mamince

Dušičková mamince

Na druhém břehu na mě se usmíváš, hladíš mojí duší aniž by kdo něco tušil.

Cítím lásku, pevná pouta
jenž nikdo a nic nerozpoutá.
Slyším slova, tón tvého hlasu, já oddávám se tomu času.

Ač tma halí neúprosný čas,
už šedivý bys měla vlas.

Vzpomínám, jen tak tě můžu zřít a sama smutkem neumřít.
S unaveným hlasem, přec žila bys v mém čase.

V době převratů a změn, kde lidé nosí spoustu jmen.
V srdci však jen mámu jednu, dávno jsi v nebi, kam nedohlédnu.

Vzpomínám...
Chybíš mi, však vím, že tě jednou uvidím.

Autor Isla, 04.11.2019
Přečteno 208x
Tipy 6
Poslední tipující: J's .., jenommarie, Amonasr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí