Balada letošních Vánoc

Balada letošních Vánoc

Anotace: Negativní tvář Vánoc

Sbírka: Verše

Místo sněhu šeď a bláto
Ptáček letí krajinou sivou
zůstaň aspoň do Vánoc táto
ať zažiješ dnešní noc děsivou

Ptáci líně krouží ve zmaru
místo aby modrou zem zřeli
vidí svět ve válce a sváru
jak lidé hromadně zemřeli

O vánocích otevřu lahev vína
chci pít přímo z hrdla
Však duše toho podivína,
Přec mu v kámen ztvrdla

Jen co ve dveřích otočím klíčem
vzpomínky na Vánoce šlehly,
o zem, jak rána bičem
Prásklo to až uši zalehly
Autor Petr27, 19.12.2019
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Amiradi, Donne, praetorian, Frr, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas si nevybírá :-/ jestli to tak je, tak soucítím.

19.12.2019 23:12:26 | jenommarie

:) pravda

21.12.2019 12:50:30 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí