Píšu,píšu závěti

Píšu,píšu závěti

Anotace: Báseň o závěti

Sbírka: Verše

Píšu,píšu závěti
co komu odkážu
myslím přitom na děti
a se zlou se potážu

Nemám nic,krom básní
všechno jmění spolkly plameny
jakoby tvář změnili,lidé krásní
když vrhají pohled kamenný

Píšu,píšu závěti
Na prázdný,čistý list
až budu churavěti
nebudu ho moct číst

Nepíšu závěti žádné
není už co dědit
než má skráň zchladne
nevím,co se bude dít
Autor Petr27, 17.02.2020
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr, Iva Husárková, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí