Plačící den

Plačící den

Sedím sám
A vždycky tam
Vítr víská moje vlasy

Nevím proč vám
Vždy všechno podám
Jen zde lze číst mé glosy

Dejte mi jen
Můj klidný sen
Nechte mne žíti podle sebe

Snažím se moc
Rozbít bezmoc
Však nikdy nenaleznu nebe

Autor BuRYaN, 26.02.2020
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Kapka, Neegoista88, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak vítej na Literu! A k odrazu ti tipnu.

26.02.2020 22:32:30 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí