Smutné myšlenky

Smutné myšlenky

Anotace: ...když minulost vyhání sny a nedá ti spát...

Smutné myšlenky

Když smutek je pláč a
duše chce z těla,
přesně ví,
kam by odletěla…
Do jedné řeky dvakrát
nevstoupíš?
A co když se o
to aspoň pokusíš?
Stane se, že
rozum s tebou zatřese!
Mluví z tebe zkušenost?
Je to jen nezvaný host.
Člověk se soudí sám,
když přesně ví,
co špatně udělal.
A jak dál?
Blackaut způsobit a
pak už nikdy nemluvit…
I to je řešení.
Není nic k slyšení.
Probuď se!
Není to sen?
Jediné, co tě ochromí,
je tvoje svědomí.
A je tu další DEN…
Autor Hledající, 09.03.2020
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Dobrodějka, Donne, Kapka, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy je další NOVÝ den, který přinese i NOVÝ uhel pohledu. ;-)

09.03.2020 15:16:55 | jenommarie

Ty první čtyři řádky se mi líbí hodně moc:-)

09.03.2020 14:55:25 | Dája K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí