Nevím

Nevím

Anotace: Usínám s nožem pod polštářem, abych se ochránil před mnou samotným.

Otázky jestli to má cenu, má to cenu?

Nečekám odpověď, vlastně k čemu.

Je to jenom na mně. Potřebuju změnu.

Mozek na stěně, prostřelit si hlavu,

nebo, začít žít, smát se, postavit se tomu stavu,

který, mě nutí bát se, být na dně, dál od všech,

furt se ztrácet, v dálce. Váš svět.

Vzdát se? Vážně? Snad ne.

 

Je to nápor na mou hlavu, stát dál od toho davu.

Díky za snahu, dál už nechci.

 

 

 

Autor NPPPP, 19.04.2020
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Julínek, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí