Flaška rumu

Flaška rumu

Anotace: ...

Vidíš to?
Představy o duši a o lásce
Vem tu flašku rumu a rozbij ji
Alkohol poteče po podlaze a smíchá se s hořkými slzami

Naše minulost která je spojená
I když těla jsou od sebe pryč
A ta vášeň..
Ta do rána zchladne
A my půjdeme dál
Nebo ne?

Kdo oživí ty iluze?
Kdo sebere střepy?
Kdo nalije rum zpátky a poskládá lahev?

Kdo složí nás zpátky?
A vrazí do duše naději...
Že ta lahev se už nikdy nerozbije
A my...
A my budeme vesele navždy pít
Autor Marlene0621, 21.04.2020
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: OŠ96
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Typická ženská. Nejdřív chce aby to rozbil a pak přemýšlí co s tím.
Ale líbí se mi to - je to povedené.

21.04.2020 06:42:22 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí