Skoro utopená....

Skoro utopená....

A svým pohledem místo svlékání,
necháváš mě se vytrácet,
Tvé ruce jsou jako dýky,
co bodají a bodají.

Ze srdce už zbyly mi jen cáry.
A ty je ještě v dlaních trháš na kousky.
V mém nitru bych se teď mohla brodit kaluží krve.

Tys mě mučil a já stále cítím ty rány.

Jsem v papírové loďce,
která se pomalu krví rozmáčí....


Skoro utopená...
Autor Pittoresque, 14.06.2020
Přečteno 200x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Frr, Isla, Iva Husárková, W, Emily Říhová, J's .., Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lepší zakotvit a počkat na další, než se bát ;-)

15.06.2020 08:00:31 | petrzal

smutné... kéž neutopíš se docela...

14.06.2020 22:19:13 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí