Stárnutí

Stárnutí

 

 

Přibylo pohřbů

ubylo svateb

Chci vědět proč Bůh

čas nám tak krade

 

 

Ubylo lidí

těch co jsme znali

Život tak vidím

jak závod v rally

 

 

A na stupních pro vítěze

v černobílé kombinéze

čekáš věnec

 

Vavřínový?

 

Zítra začně závod nový...

 

 

Autor R.K., 07.07.2020
Přečteno 173x
Tipy 17
Poslední tipující: BArBArKO, Roy, Hledající, Martinecka23, Amonasr, Emily Říhová, Donne, praetorian, Přívoz, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný závod života.

07.07.2020 21:52:25 | jenommarie

Bych řekl. Pragmatická realita stárnutí je, jak uleželý sýr se smutným okem.
Nějak závody přežít... k dožití.

07.07.2020 21:39:42 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí