Nebezpečné hory

Nebezpečné hory

Anotace: Horolezci vlastně nikdy neví na čem jsou a jak to vše dopadne...je to loterie mezi životem a smrtí.

 K2

Na úpatí věčně hory – pod nebezpečnými skalisky

žili poustevníci  –  dobrodruzi a horolezci

mezi kameny a ledy – se svobodou souzněni

prožívali štěstí – naplněni života dýchání.

 

Ta posvátná hora je k sobě doslova připoutala

nebezpečná, tvrdá a zároveň životadárná

vysoko do oblak tu jen tak stála

přitahující smrtelníky odpradávna.

 

Motivace a dosáhnutí vrcholu - překonání sama sebe

pro možné poznání…výhledu ze samotných nebes

 

stala se pro mnohé hrobem.

 

Autor Krahujec, 09.09.2020
Přečteno 144x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí