Krátký popis smrti

Krátký popis smrti

Poslední slunce zažehlo kukuřičné lány,
A zachtělo se mi
rozeznít Píseň písní a vykřičet, že budem sami
v nebi i na zemi...
Ten požár hasit potoky slz o polednách,
v letu dvou perseid, z nichž při pádu se stává jedna,
snad že ty hořké noci mi ukrádají spánku,
A že duše už má na kahánku
a stejně tak jako kdysi v ráji...
Všude je ticho, jen jablka dozrávají...

Autor Adele B., 06.10.2020
Přečteno 247x
Tipy 16
Poslední tipující: Protos1182, Marten, Pittoresque, Emily Říhová, šerý, Donne, jenommarie, praetorian, ARNOKULT, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásná....radost číst ...

19.10.2020 16:40:26 | Pittoresque

Zasáhla a zůstal jsem beze slov

06.10.2020 23:16:41 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí