Rozchod

Rozchod

Anotace: Když hledáme odvahu

Sedím tu a nechce se mi

vstávat denně s depresemi

Návaly strachu se ke mně ženou

chutě k jídlu mají dovolenou

 

V myšlenkách zas mířím ke dnu

jen nevím, zda se někdy zvednu

cesta správná nevím kde je

duše má tu stále kleje

 

Srdce v hrudi sotva bije

dochází mi energie

jedno slovo na rtech mám

rozchod - však hlásku nevydám

Autor wigi.sama, 18.10.2020
Přečteno 246x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, praetorian, Tomcat, mkinka, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná pravda.... přeji sílu :-)

19.10.2020 18:58:49 | Pittoresque

Ano hodně bolestivé
a srdce pláče
..těžce se ty rány hojí
..když jeden stále ještě
v tu lásku..věří.
Hodně štěstí. * ST

18.10.2020 15:14:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí