Pohádka pro necitelnou vášeň

Pohádka pro necitelnou vášeň

Topím se, topím se v dokonale falešné vášni,

je to jako droga vpíchnuta mi do žíly.

Ač mému nevděčnému rozumu to přijde zvláštní,

snaží se, aby se tyto pocity zastavily.

Přesvědčím ho o lživě dokonalé euforii,

bránit se ani bojovat pak už nemůže.

Vášeň, která nutí slyšet nejjemnější melodii,

nutí mne cítit tvé doteky jako nejkrásnější růže.

Rozum se, ale vzpamatuje a vášeň se vytratí,

protože si opustil dokonalou ženu.

Její něžná láska se ti pak už nikdy nevrátí ,

ztratíš svou jedinou pravou cenu.
Autor Linna, 02.11.2020
Přečteno 130x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Rozmarýna, Eru Alonnar, Vesnodomka58, Petr2115
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí