Zima.

Zima.

Anotace: Ze sbírky Můj svět 2015.

Poprosím o objetí
a uteču pryč.

Nic víc. Nic víc.
Nechci se chvíli bát
a v bezpečí se smát.

A pak hned utíkat.
Pryč. Pryč. Pryč.

Vyhasl mi kahan
a má svíce přestala hřát.

Co bude dnes či zítra?
Nechci vědět. Nechci vědět.

Jen v koutku sedět.
Jen v koutku sedět.

Nechci ráno oči otvírat
a zase se bát.

Chci se vybrečet a utíkat.
Ale nemám, kam jít.
Ale nemám, kam jít.

Slunce svítí a mě to nezajímá.
V těle, duši jenom stále zima.
V těle , duši jenom stále zima.

Pode mnou je kluzký led.
Špatný krok a propadnu se hned.
V těle, duši jenom stále zima.
Srdce bije, nezhasíná.
Život je , jak velká trampolína.
Srdce však bije - nezhasíná.
Autor mkinka, 10.12.2020
Přečteno 125x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fany, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí