Už ani nevím.

Už ani nevím.

Anotace: Ze sbírky Pro Tebe 2015.

Už ani nevím.
Potají.

Zda-li se naše cesty potkají.
Svět plno otazníků má.

Svět je někdy cesta neznámá.
Stále je někde klikatý cíl.

Než by ho člověk zdolal,
prošel by celý světadíl.

Stále je někdy cesta neznámá.
Jdu po ní. Zhasíná mi lucerna.

Jak složitá je pravděpodobnost,
jak složitá je každá vlastnost.

Vytrvalost ani cíle nezaručí.
Občas cokoliv je obručí.

Mě v hlavě stále hučí.
Ani nevím, co myslet si mám.

Když zákon pravděpodobnosti popírám.
Jsem to stále já,
i když cestu nehledám.

Cítím lítost.
Těžší si připadám.

Jazyk na patro se mi přilepil.
Dech zastavil.

Cest je klikatá.
A možná mlžný cíl.

Už nejsem víla z víl.
Nemám sílu najít si svůj světadíl.

Zas do mlhy by se mi zahalil.
Už nejsem ani žádná princezna.

Už nejsem ani holka malinká.
Už ani nejsem ta, co nosí svá znaménka.
Jsem jen stopa malinká.
Autor mkinka, 10.12.2020
Přečteno 211x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Eru Alonnar, Isla, Psavec, Frr, ccigg, jenommarie, Amonasr, ARNOKULT, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále budeš jedna víla z víl
..i když se s TEBOU trochu svět zatočil
..neboj se ono se to poddá
..a zase se to všechno srovná *;)

10.12.2020 13:01:52 | jenommarie

Děkuji. Děti milujeme a občas ruce lomíme. Jsme mámy a pořád se o své děti bojíme. Jsme a jsme a síly nevzdáváme.

10.12.2020 14:01:00 | mkinka

Ano, toto se nezmění;)

10.12.2020 17:30:43 | jenommarie

Ano.

10.12.2020 19:43:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí