Vstávání bez hraní.

Vstávání bez hraní.

Anotace: Odraz světla v temnotě 2021.

Vstala jsem.
Pohyb nevybrala jsem.

Hlava kovová.
Zas není nálada.

Ryba jsem leklá.
Padla. Padla.

Zabijte mě u umyvadla,
aby krev lépe tekla.

Kočko, přispěchej,
když život nemá rezervy.
Kdo by Ti otvíral konzervy?

Jsi zlato! Zlato!
Drápek na to!

Kočičko, žiji. Jsem.
Nebudu Tě strašit funusem.

Kočičko, Česko je krásná země
a my spolu tu krásu popíšeme.

Vstáváme, drbeme a mňoukáme.
Pozemsky žijeme.

Hurá nový den!
Konzervou pozlacen!
Autor mkinka, 25.01.2021
Přečteno 157x
Tipy 13
Poslední tipující: Aramgad, Amonasr, Isla, Psavec, šerý, Akrij8, Donne, Dejvis, Frr, praetorian, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden z důvodů proč žít :)

25.01.2021 18:48:42 | Isla

Ano. Přesně tak.

25.01.2021 19:06:03 | mkinka

Hurá kočkám!!!

25.01.2021 11:53:24 | Dejvis

Vyřídím.

25.01.2021 14:26:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí