Možná někdy.

Možná někdy.

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Možná někdy,
člověk slyší to,
co nechce slyšet.

Je zbytečné,
se kvůli tomu věšet.

Možná někdy
člověk vidí,
co nechce vidět.

Musí jen tupě hledět.
Svět hraje svoje divadlo.

Občas člověk nezná řemeslo.
Na hru se podívá
a jako pára vyprchá.

Minulost,
co se provzlyká.

Čas mezitím utíká.
Život se profláká.

Chce to občas panáka.
Kdo půjde se mnou?

Dám mu taky.
Zapijí se kovidové mraky.
Autor mkinka, 01.02.2021
Přečteno 149x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Amonasr, Psavec, Dejvis, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí