Jako slunce za obzorem

Jako slunce za obzorem

Anotace: ...

Tam, kde slunce zachází za obzor,
vidím tvé oči, které se usmívají,
žádná nenávist, žádný tichý vzdor,
jen pokoj a klid z nich vycházejí.

Sedm let, a stále doufám, že
budeš stát za mnou až se ohlédnu,
budeš tam v monterkách a tvé
vlasy šedivé, budou v rozcuchu.

Ani jsem ti nestihla říct sbohem
a byl jsi pryč, bez jediného slova,
tak daleko, jak slunce za obzorem,
alespoň že tvé oči vidím znova.
Autor AngelLia31, 06.04.2021
Přečteno 147x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, šerý, Týna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí