Zavíráš oči

Zavíráš oči

Anotace: Zavíráš oči

Zavíráš oči
a v tvých dlaních tiše sténá
moje srdce.
Nevnímáš ten pocit,
když lásku nezná,
nechce tlouct více.

Zavíráš oči,
a svoji tvář
ode mě odvracíš.
Pod rouškou noci
otvíráš snář,
někam se vytrácíš.

Zavíráš oči,
A všechno kolem mizí,
jak nad ránem sen.
Snad ti to stačí,
když jsme si cizí,
každý jsme jinde jen.
Autor Trash75, 25.05.2021
Přečteno 190x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Omlouvám se za ,,překlik."
Mělo být ST...ale podstastné je,že je Tvá básnička opravdu pěkná .-)

31.05.2021 22:35:46 | Jaruška

Pěkně se mi četla Tvá báseň.Slovíčka ,,jdou" jedno za druhým v jemném sledu Lásky.Velmi se mi líbí...ST..

31.05.2021 22:34:22 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí