NIČ NEHRÁ

NIČ NEHRÁ

Bežím,

ale neviem kam.

Aj keď sa okolo seba

rozhliadam,

nič tu nepoznám.

 

Počujem,

ale nič nehrá.

To len Vietor šumí,

„mala si byť verná.“

 

Dýcham,

no do mojich pľúc

neprúdi žiaden vzduch.

Z mojej duše je len

šedivý duch.

 

Zabúdam,

ale spomienky

sa mi prelievajú

v žilách

ako bublajúca krv.

 

Cítim,

moje srdce

však už nebije

tak ako predtým.

 

Kričím,

no z úst nevydám

žiadneho hláska.

To nebola láska,

len na tvári vráska.

Autor Pettie, 08.06.2021
Přečteno 127x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

11.06.2021 14:37:42 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí