V poslední minutě.

V poslední minutě.

Anotace: Z šuplíku 2021.

I v poslední minutě.
Vidím Tě nehnutě.
S Tebou chtěla bych být.
O moment víc.
Dýchat.
Být Tvou plící.
Po otřesu mozku
dát Ti sílu trošku.
Prosím.
Vše Ti odpouštím.
Dech dávám Ti svůj.
V myšlence zůstaneš můj.
Jsi jen v posteli,
všechno Tě bolí.
Kolik vdechů zbývá Ti ještě?
Dám Ti svůj život.
Neříká se lehce.
Chci umřít s Tebou.
Život bez Tebe je tmou.
Prosím, vezmi mě sebou.
Pro Tebe jsem čistou.
A krásnou.
Mapou hvězdnou.
Mléčnou dráhou jasnou.
Proč zázrak nechodí
první směnou?
Chceš mě vidět veselou.
Budu plakat stranou.
Autor mkinka, 31.07.2021
Přečteno 194x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Psavec, Dreamy, šerý, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná smutná, ale plná lásky...:)

31.07.2021 22:24:15 | Dreamy

Děkuji. Milá Dreamy.

01.08.2021 02:31:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí