Hledání.

Hledání.

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Dneska mi to tak neběhá.
Žádná sláva.
Duše, tělo hledá.
Jsem zase herečka.
Maska je maličká.
Uvnitř brečí holčička.
Hřmí i žena.
V žáru neukojená.
Jsem na své cestě.
Proud mě táhne.
Tam a tam.
Pořád sama zůstávám.

Jen myšlenky mám.
Bouří se a dusí žal.
Píšu ve spirále časoprostoru,
vstříc a pokouším se jít
a zvednout hlavu.
Lidé říkali tam
a já nechtěla žít.
Dá se bez snů všechno smýt.
Špínu a bouřku.
Všeho trošku.
Reliéf broučků.
Píšu, jsem jako malá.
Probouzím se v hloučku.
A pořád hledám krásný směr.
Můj pohled pádí i za kostel.
Prostě jsem i jsem.
Autor mkinka, 16.08.2021
Přečteno 177x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Dejvis, Roser, Fialový metal, Frr, Protos1182, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tedy buď!

16.08.2021 12:05:20 | kudlankaW

Děkuji za čtení, komentování a podporu. Jíťa

16.08.2021 12:13:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí