Zpočátku

Zpočátku

 
 
 
Zpočátku
    jsi psal o lásce.
 
Sice svérázně ale přece.
 
O tom, že si mě pokládáš na koberec,
     že hltáš i můj jícen,
          že nemá cenu ani zapínat poklopec.
 
Pohlcen.
Dral jsi mý polštářový tělo.
   
Odhazovala jsem svoje mravy
                    na líbezně vzdálenou zem.
 
Utrhls mi hlavu a vzal jí do voblak.
 
 
 A teď?
      
 Píšeš o naději.
 
 
 
(31. 8. 2021)
Autor OpilyJohn, 01.09.2021
Přečteno 189x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, kudlankaW, šerý, Isla, Lexi, Psavec, Frr, mkinka, blues
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím se osloven a to mě těší. Povedené.

09.09.2021 11:54:25 | Jan Kacíř

Naděje často umírá na infantilitu. Ale toho jsou plné knihovny. Takové "věcné"
a zemité verše. Život, za zrcadlem.
Líbí se mi to... už ta upřímnost*

01.09.2021 16:29:20 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí