Je mi zima.

Je mi zima.

Anotace: Z intimní sbírky Kamarádům 2021.

Je mi zima.
Jáma. Hlína.
Všude skvrna.
Nevidím pozitiva.
Jsem nula.
Propast a nic.
Lásko, přijď blíž.
Blíží se noc.
Všude slz dost.
Vzlyk a křik.
Otazník.

Lásko, přikrývej mě víc.
Mám husí kůži.
Samota buší.
Nemám sílu žít.

Lásko, dej mi smích.
Chybí mi Tvá náruč.
Ty to víš.
Beznaděj bez hranic.

Černá vrána letí.
Není kvítí.
Jednu pusu.
Prosím. Nic víc.
Je mi zima.
Srdce křik.
Autor mkinka, 16.09.2021
Přečteno 180x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Alice Ptáčková, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituško,mám slzy v očích....Srdíčko je smutné a volá po Lásce. Moc Ti ji přeji a objímám.

16.09.2021 22:25:50 | Jaruška

Děkuji zlatíčko. Objetí přijímám a ráda mám.

17.09.2021 00:02:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí