Bohumín

Bohumín

Anotace: Z šuplíkové sbírky Můj svět 2020. Jako vzpomínka 11 obětem žháře.

Bohumín. Bohumín.
Žhář a zlý čin.
Poděs, krutost.
Nelze smířit se s tím.
Společnost zděšená.
Kroutí ramena.
Co dělat se dá?

Zmrtvýchvstání obětí se nekoná.
Zbytečnost.
Slza krvavá.
Smutné sídliště.
Nejedna rodina bolavá.
Slza neustává.
Strach přetrvává.
Truchlím i já.
Duše citlivá.
Autor mkinka, 17.09.2021
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Amonasr, Dreamy, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí