Migréna a kočička

Migréna a kočička

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Jsem Mkinka,
paničky kočička.
Píšu za ní.
Já malinká a heboučká.
Řekla, že bych měla
dostat medaili.
Mě stačí jen,
že z postele
přešla na židli.
Stejně jsem její koťátko
a směje se na mě
a dá mi na hlazení dlaně.
Je víla moje.

včera se mni bílá zdála,
tak k sousedce jsem utíkala
a pěkně jí to vše zamňoukala.
Ona přišla a já šťastná byla.
Udělala na co já nestačila.
Ráno už jsem myšku nachytala.
A panička mě šťastně pohladila.

Encyklopedie říkají,
že mi kočky máme rozum
tříletého dítěte,
ale už tam není psáno,
jak milujeme.

Tak jsem to drápkem naškrábala.
Panička v koutku pomáhala.
A se vším souhlasila.
Je to příběh o mě a o ní.
Ach, jedna druhá a obojí.
Jsem kočka skromná.
Hladí mě ruka jemná.
Láska stálá a věrná.
Autor mkinka, 19.09.2021
Přečteno 144x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Psavec, jenommarie, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věrná láska kočičí **:)

19.09.2021 16:07:16 | jenommarie

Ano.Zdravím z Mkinkova.

19.09.2021 16:21:30 | mkinka

:);) zdravím též

19.09.2021 19:30:19 | jenommarie

A my mňoukáme. Mňau.

19.09.2021 19:31:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí