Jizvy na duši.......

Jizvy na duši.......

Anotace: Nevim co ktomu víc říct přečtěte si to a udělejte si vlastní názor.....

Dotyky těl
jen letmo se vkrádají do našich myšlenek
co chuť už postrádají
a v jedinou vteřinu
v jediný smysl
mění se teď na jakési kdysi
No je jich málo těch schodů nahoru
slyším je růst jen,když
lítám v tý vteřině
v tý nekonečný nelítostný
nemilosrdný bažině
v tý pro jizvy na duši hojivý lázni
v tý mozaice nálad
a naivní bázni
a tak hlava nehlava stavím si ty schody
a řídne vzduch a čeřím kalné vody
čím je člověk víš
tím víc se to sním kýve
tím delší je pak pád,když schody jsou jen ze skla
když nevíš jak mít rád
v tý nekonečný vteřině
spouští se ruleta
rébus co nemá řešení
křížovka bez tajenky
labyrint života...
Autor llucinka886, 16.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí