Tvoje slovo promiň mě zabilo.....

Tvoje slovo promiň mě zabilo.....

Anotace: Promiň tím to slovem jsi mě zabil když jsi ukončil náš vztah a když jsem zemřala zabil jsi mě znovu....to slovo prokleté.....Už ho nikdy neuslyším....

No co jako vždy odcházíš
a spoušť za sebou necháváš
na mou bolest nehledíš
a za druhé se schováváš
já slzy stírat nestíhám
a jako vždy si namlouvám
snad,že jednou to pochopíš
že mi slovem promiň ublížíš
promiň je konec toď tvá slova jsou
po tvém odchodu na mé city dopadnou
padají a já s nimi
padám dalů,kam asi to sama nevím
říkával jsi ať si věřím
víra ve mě upadá
a plamen ve mě zhasíná
vrátit se už nestačíš
a i kdyby život mi tím nevrátíš
přišels pozdě je to tak
dvě osoby už jen zavírají čarný vak
pokládají mě do rakve ze dřeva
a se smutkem říkají
další život zmařený
tímto slovem prokletým
nad mou smrtí kroutíš hlavou
a na jediné co se zmůžeš je to,že to řekneš znovu
slovem promiň mě omlouváš se za svou vinu
je to tak zabil jsi mě znovu!
Autor llucinka886, 17.03.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až teď jsem si uvědomil co znamená promiň a to díky tobě.Básnička moc hezká:).

28.03.2007 12:19:00 | Azazen

líbí se mi, že si kašlala na formu, že si psala, prostě psala.....mizí v tom fádnost....dokázala si říct, jak moc je kruté slovo PROMIŇ...

17.03.2007 22:47:00 | Riwaa

máš to trochu ne-báseň, ale obsah je dost dobrý, piš dál a budeš dobrá. p.s. je to jako moje osobní zkušenost :-(

17.03.2007 17:50:00 | vincent christian böll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí