Život

Život

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Dívám se na diapozitivy.
Dny, vzpomínky, divy.
Mám i starší videa,
ty už jsem přehrála.

Jsem herečka,
co se krotí a potí,
co žije se závratí.
Zavřu oči a vše se točí.
Lavina a duše nevnímá.
Utíká a zavírá.

Vyumělkovaný smích.
Hra na život
se promítá.
Zapomínám na své já.

Pozvu vás do kina.
Sál zhasíná.
Nemluvím.
Pantomima. Němá.

Z extrému do extrému
vymetám propadlinu.

Kde je číše poslední?
Kdy změní se tón plačtivý?

Tak už si lokni milá.
Jsi totálně vyhořelá.
Vyrážíš slova zoufalá.

Kočka se přitulila.
Kladná chvíle nastala.
Duši omyla.
A přede dál,
bez ní by mě život sťal.
Autor mkinka, 28.11.2021
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, ARNOKULT, Iva Husárková, šerý, Sstano, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

objetí Jitu*

28.11.2021 18:45:27 | Sonador

Díky, milovaná. Také objímám a ráda mám. Ty drahokam, co mám.

28.11.2021 18:55:51 | mkinka

:):*

28.11.2021 19:00:12 | Sonador

S psaním s Tebou se mi bude lehčeji spát. Ty hvězdičko milovaná.

28.11.2021 19:01:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí