Šlapu bosa

Šlapu bosa

Anotace: Z intimní sbírky 2021

Noc je černá
jako vrána.
Duše marná.
Smutná stěna.
Šlapu bosa
v sobě rosa.
Dech na bedrech.
Výkřiky po všech zdech.

Volám jaro.
Třeba začnu kvést.
Třepu se zimou.
Tou vnitřní a jinou.
Klepu se mezi kroky.
City smutné se brodí.

Jsou Vánoce.
Samota škodí.
Rozumíte mi?
Ona bolí.
Už nejsem svojí.

Žvýkám víru,
že někdy najdeš míru.
Přijít a říct.
Mami, už nebreč víc.
Autor mkinka, 04.12.2021
Přečteno 116x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Psavec, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, barevná jako smutná duše.) hodně síly posílám

04.12.2021 09:29:06 | Constantine

Díky za milá a něžná slova.

04.12.2021 09:34:05 | mkinka

Pojď se ohřát:)

04.12.2021 08:54:41 | Dreamy

Díky, milovaná.

04.12.2021 09:33:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí