Kalná řeka

Kalná řeka

Anotace: Z intimního šuplíku Kamarádům 2021

Voda proudí.
Plná proutí.
Byla čistá
i v zákoutí.
Hrály si tam děti.
Bylo veselo a kvítí.

Řeku ráda mám.
Slzu si utírám.
Znečištěni i kal.
Co bude dál?

Ticho a voda proudí.
Vyndavám, co se kroutí.
Slza se rosí.
Pro Tebe vodičko
mé srdce prosí.

Ať znovu jsi šťastná
a nejsi smutná.
Moje óda ať není marná.

Ohýbám záda.
Jednou se nadýchneš.
Bude dobře.
Zase paráda.
Autor mkinka, 14.12.2021
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Fialový metal, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí