Slza

Slza

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Kropím monitor.
Na život není vzor.
Žádný semafor.
Člověk lidský tvor.

Hemžení a truchlení.
Citu živoření.
Prázdnota a potopený vor.
Co čeká dneska pod vodou?

Hřmím a dusím se
v duši trhlinou.
Samota proudí krajinou.

Slzy jako hrách.
Jít dál. Mám strach.
Jsem němá akorát.
Všechno odvál čas.

Zhroucení.
Tělo ze slátaniny.
Jsou vánoce.
Plné vnitřní zimy.

Kdo za to může?
Rozdrásaná kůže.
Všechno kouše.

Čekání, že den přijde jiný.
Upřímný a netěkavý.
Já nevím.
Chybí sliny.
Autor mkinka, 19.12.2021
Přečteno 172x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Amonasr, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí