Submarine boy

Submarine boy

Moc dlouho jsem se topil.

Voda v plicích není dobrá.

Tak zalezl jsem do ponorky.

Tu tvořila jen zloba.

Kam asi zmizela ta doba.

Pod nohama Galeona.

Moje tři krásné stěžně.

Už zbyla jen šablona.

Plachetnici nechám na dně.

Když už nešla s kapitánem.

Topil bych se s ní marně.

 

Ale hněv není nic pro mě.

Prokletí flegmatika?

Autor NPPPP, 09.01.2022
Přečteno 108x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Lexi, kdotoví, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."we all live in a yellow submarine"...;-)

10.01.2022 15:07:51 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí