Obraz minulosti

Obraz minulosti

Anotace: Malování slovy 2022.

Na každého vzpomínejme v dobrém.
Ať se děje to či ono ve zlém.
Hranice je příliš nízká.
Občas to či ono tříská.

Házení hrachu nic neznamená.
A slova vážená jsou marná.
Ten vítr možná utká naděje
a nebo jen v mrazu zahřeje.

Chtěli jsme to či ono.
A zas se to neděje.
Jak námořníci máme kurděje.

Blábol místo moudrosti.
Přeháním s mravoučností.

Myšlenky skončí u obrazu.
Tam je chaloupka,
co hřeje i v mrazu.

Malíř Synek mě učaroval.
Vyžehlil v duši kravál.
Už dýchám a žiji dál.

Dobro bylo a roste opodál.
Jen vnímat a zapomenout na
dějství žalu a strmý sráz.
Nepřišel přeci holomráz.
Autor mkinka, 23.01.2022
Přečteno 123x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Vědma, Protos1182, Iva Husárková, klokotá, Psavec, kudlankaW, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí