Vítr.

Vítr.

Anotace: Malování slovy 2022.

Ten dotek větru
milý a říká větu.
Je kamarád.
Má rád.
Odnímá dílo skal.
To město i žal.
Miluji ho v doteku
v bolesti a od věků.
Zpívá melodii.
Už slyším meluzínu.
Mám trochu rýmu
a řítím se k balzámu.

Prababičko vyprávěj.
Holčičko nechtěj vědět děj.

To mrtvý volá domů.
Víš, nehoda u stromu.
Soused jel po silnici
a Pán Bůh ho má po pravici.

Silnice kluzká.
Čára života úzká.
Bylo mu sotva dvacet let.
Holku měl a šťastný svět.
Rychlost a děs.

Černý vůz neměl, co vézt.
Auto se vzňalo na dálnici.
Jak čaroděj na hranici.

Fouká meluzína.
Mlčím.
Už nejsem holka malá.
Ale pořád slyším její slova.
Nebe modré sílu dodá.
Autor mkinka, 28.01.2022
Přečteno 184x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, Kan, Friday, Psavec, o3_gambit, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost tragicky smutná :(

28.01.2022 15:28:26 | Protos1182

Bohužel. Je jako varování i věnování do nebe pro souseda, který zemřel tragicky do Plaňan.

28.01.2022 15:39:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí