Meleme kávu

Meleme kávu

Anotace: Malování slovy 2022

Den letí mezi ploty.
Píseň plné sloty.
Meleme kávu.
Jedno zrnko v davu.
Tisící věta plá
mezi břehy dá.

Umění občas zpívá nečas,
co je v nás.
Slzy. Hráz.
City i práh.

Dítě kde jsi?
Slza už běhá,
k tanci se nemá.
Den občas obluda.
Nepomůže náhoda.

Upínám zrak
mezi bláznovstvím
a občas zkrat
a drsný strach,
že máma je pro Tebe prach.

Duše bloudí a neumí se smát.
Vícekrát.

Žal chodí.
I hudba ztrácí takt.
Rokle zas.

Meleme kávu a zrnka mají hodnotu.
Jako život lidskou podstatu.
I máma čeká návratu.
Autor mkinka, 07.02.2022
Přečteno 141x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Sonador, Psavec, takova, Friday, Fil, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně poskládané,leč smutné.

07.02.2022 18:52:34 | takova

Jsi hodná a objímám. Důležité, že člověk není sám, a proto je Liter kamarád.

07.02.2022 19:02:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí