Anna Primak

Anna Primak

Anotace: Malování slovy 2022

Kamarádko má.
V myšlenkách položená.
Z Kijeva a hodná.
Už je to dávno,
co jsme se potkaly.

Bylo to na pláži
a celý týden spolu trávily.
Ty o deset let mladší.
Já dělala Ti sestru,
která Ti scházela
a s Tebou se smála.

Bylo mi šestnáct
a pro Tebe to bylo akorát.
Rodiče se o Tebe nebáli.
Mě věřili a s Tebou nechali.

Pak jsme si psali
a přátelili.
Čas byl nadějí.

Teď nevím o Tobě nic.
Jen soužení.
Třeba přijde k Tobě vzpomínka.
Nezapomněla jsem,
I když už nejsi tak malinká.

Aničko, ať se Ti daří
i v předjaří.
A kostka války netlačí.

Den začíná.
Já přemýšlím,
jak kamarádka se má.
Už pár let mi přibývá.

Přátelství se nezapomíná.
Třeba potkáme se zas.
Až bude mír i správný čas.

Držím Tě ve vzpomínkách.
Dopis píši Ti zas.
Jako tenkrát.

Slyším Tvůj hlas.
Ty mluvíš rusky,
tak budeme si povídat.
Autor mkinka, 14.02.2022
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: Kaj, Iva Husárková, Psavec, Koala, Amonasr, Friday, Marry31
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, modlím se za mír na Ukrajině

16.02.2022 09:30:18 | Kaj

Děkuji. Kéž by to tam bylo v klidu. Také se modlím. Spousta mých dobrých známých tam má rodiny.

16.02.2022 09:49:04 | mkinka

Hezká vzpomínka. no a snad se ten průser neuděje...

14.02.2022 17:11:21 | Koala

Děkuji za napsání. Myslím na ní.

14.02.2022 17:14:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí