Prosím

Prosím

Anotace: Malování smutku 2022

Bože zanes světlo do duší.
Rychle v zoufalství i bezmoci.
Vidím nářek. Bolest i vzlyk.
Smrt nalévá ostrý břit.

Bože pomoc sám.
Ty jediný jsi povolán.
Prosím. Klečím.
Za všechny.
Smutné dny.

Modlitba má je pevná
a ruka stále Tvá.
Jsem Tvá služebnice
a Tobě podaná.
Tvá řeč je jediná.

Víra života.
Pomoc. Ať není prázdnota.
Věřím Ti.

Máš tam ovečky.
Ukrajina věří v Tebe.
Dej mír do tečky.
Navždycky.
Autor mkinka, 07.03.2022
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Friday, Květka Š., Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí