...

...

Anotace: nevím co napsat za název...vyjadřovala jsem svůj nynější stav..takže nic veselého

Sedím a dívám se před sebe
Slzy se mi noří z očí
Chtěla bych rychle do nebe

Klidně i do pekla,prostě pryč
Odejít z tohohle světa
Odhodit od života navždy klíč

Ústa mám zavřená závorou
Nikomu nemůžu nic říct
Všem snažím se být podporou

Navenek vyrovnaná zdám se
Však uvnitř chaos vládne
Já už jen chci za Smrt vdát se

Nikdo se na mě pořádně nedivá
Odpověď: „jsem v pohodě“ stačí jim.
Nevidí, že váha má pomalu ubývá

Do nemoci se propadám stále víc
Ale všichni mají problémy
Tak nemohu nikomu nic říct

Proto teď slzy zdobí mi tvář
Stojím osamocena v davu
Snad brzo budu mít svatozář

A krásná křídla z bílých perutí
Na oblaku v nebi budu žít
K životu už mě toho moc nenutí

Či ocas,rohy a černá křídla
A v pekle teplo bude mi
Už abych ve smrti se zhlídla
Autor Adeleide Gregory, 19.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji..jsem ráda, že se báseň líbí...a ano je tu jeden člověk, kterému na mě záleží....ale ústa moje jsou stále zamčená...

20.03.2007 07:04:00 | Adeleide Gregory

měj v sobě trošku naděje.. vždy je tu někdo komu na tobě záleží..

19.03.2007 23:10:00 | Najlin

Tvá báseň je skvělá!

19.03.2007 22:59:00 | Never

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí