K čemu je život

K čemu je život

Anotace: v šuplíku nalezeny ještě nějaké starší depky. 25. 1. 2019

k čemu je život

když bolí tě žít

k čemu jsou sny

když můžeš jen snít

 

k čemu je láska

když nemiluješ sebe

k čemu je svět

když bytí tě zebe

 

k čemu jsou druzí

když nesnášíš lidi

k čemu je hrát

když nikdo nevidí

 

k čemu jsou city

když cítíš jen bolest

k čemu je umřít

když propásneš konec

 

k čemu je všechno

když není nic

žijeme sami

umřem

nic víc.

Autor barking bitch, 28.05.2022
Přečteno 178x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pak k čemu je psaní,
když nožky laní
zlámané nastokrát
od lidí
jež soucitem
v sebe se zaklínají...

29.05.2022 01:14:29 | MonoGame

Já né ...
Neumírám.

28.05.2022 12:30:11 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí