Prázdné

Prázdné

Anotace: Malování tahů 2022

Máma brečí.
Pokoje prázdné.
Kdy potkáme se?
Neodpovídá se.
Z papírů ohořelý list.
Nemá chuť žít.

Vzpomínky z dřívějška hladí
mezi slzy.
Je máma a cítí klam.
Prázdné ruce za lásky žár.
Do samoty utíká.

Je jí mi smutno a není kam.
Vítr slzy hřál.
I v parnu nestačí na zimu šál.
Autor mkinka, 15.07.2022
Přečteno 168x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., šerý, Ruda Štola, Fialový metal, Kan, Frr, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí