Stále

Stále

Napsal sem už hodně řádek
Myslel bych si že už to bude stačit
Že tam vevnitř už bude pořádek
Že už se to nebude na světlo tlačit
A ono ne a je to tam pořád
Schovávam to pořád hloub a hloub
Jo život je fakt neřád
Nebo já děsnej bloud
Když potkam Tě náhodou
Mám jediný přání
Aby nebylo závadou
Že si mýho srdce paní
Ne lžu a přeju si víc
Sám to chci dělat taky
Úsměv aby zdobil líc
Aby tam nestáli mraky
Pořád slyšim jak jsi řekla
Muj život je snazší bez tebe
Krev by ze mě v tu chvíli netekla
Já chtěl tam bejt pro Tebe

Víš ale něco tomu chybí
Ty
My
A jo vim že mě
Jenom
Autor paradaj, 20.07.2022
Přečteno 184x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí