Vážně jsi zapomněl?

Vážně jsi zapomněl?

Anotace: Nikdy neříkej, že nezapomeneš, když to nedokážeš splnit...

Dívá se na mě, a přece mě nevidí,
vidí jen blázna, co naráží do lidí.
Vidí jen holku - vlasy má zplihlé,
široké boky a nohy štíhlé.
Dívá se na mě, jak na sochu z mramoru,
jak voják na chlapce v průběhu náboru.
Dívá se, dívá, a přesto to mě nevidí.
V duchu si říká: "Co je to za lidi?".

Tak náhle stojím uprostřed davu,
pokleslá v kolenou, svěšenou hlavu.
Vlasy (Tak zplihlé!) padají do očí.
Třeba si vzpomene... Třeba se otočí...
Čas stále běží a on jde dál.
Už je to dávno, co k svátku mi přál.
Dal mi jen takovou panenku maličkou,
do ucha pošeptal jen zprávu kratičkou
- NIKDY TĚ NEOPUSTÍM

Roky však plynuly, vzpomínky bledly,
oči mi zčernaly a vlasy zhnědly.
Trochu mě pozměnil krutý pan Čas,
z očí mi vymizel plamínků jas.
Pomalu uhasla i svíčka naděje.
Teď už jsem prozřela, vím, že už pozdě je.
Matka má vyhrála i v tomhle směru.
Na vše jsi zapomněl. I na svou dceru.
Autor Kyselinka, 21.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapoměl jsem na úplně celý svět
zapoměl jsem jak je krásné k tobě přivonět

04.06.2007 01:44:00 | blue

zapoměl jsem na úplně celý svět
zapoměl jsem jak je krásné k tobě přivonět

04.06.2007 01:37:00 | blue

Tak jsem se přihlásila jen kvůli tomu, abych ti napsala, jak se ti tohle povedlo, fakt moc pěkný...

30.05.2007 23:30:00 | Eve

To se ti fakt povedlo, je to nádherný..

23.04.2007 12:59:00 | Saen

úžasně napsaná..jen tak dál

22.03.2007 16:54:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí