Maska klauna

Maska klauna

Skrývám slzy pod vrstvu úsměvu,
neb pláč přeci nic neřeší,
vím že dnes to ještě dovedu,
a zítřek ať si něco vyvěští.

Schovávám vztek za masku radosti,
vždyť mi není až zas tak cizí,
ale jak pozbudu poslední hrdosti,
ta maska taky s ní zmizí.

Maskuji samotu za kupu práce,
kdo pracuje, ten není nikdy sám,
ale po každé poslední várce,
bez masky potichu usínám.

I klaun si úsměvy maluje,
přes to že teď jsou mu cizí,
když ale déšť na něj žaluje,
jeho maska zmizí.
Autor Křemen, 28.12.2022
Přečteno 108x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí