Mužská láska

Mužská láska

Co bych nejspíš rád teď dělal?

Hledal lásku nejspíš už.

Chtěl bych jistot plné kapsy,

i když vím, že jsem jen muž.

 

Snažit se je mnohdy na nic,

mít přemrštěné představy.

Radši být rád s maličkostmi,

ty se tě snad nezbaví.

Autor HeRaw, 09.01.2023
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Marten, Psavec, Marry31, paradoxy, Fialový metal, šerý, Bufik, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí